به دهکده مثبت اندیشان خوش آمدید

یه سلام ویژه خدمت شما دوست قدرتمند و بی نظیر، ورود شما رو به دهکده مثبت اندیشان گرامی می داریم.
ما اعتقاد داریم حضور و آشنایی شما با دهکده مثبت اندیشان و آشنایی ما با شما به صورت اتفاقی و تصادفی نبوده و حتماً میل به تغییر مثبت و پیشرفتی در ناخودآگاه شما وجود داشته که باعث شده بالاخره سایت خودتون یعنی دهکده مثبت اندیشان رو پیدا کنید.
ما توی دهکده همه در کنار هم، هر روز تمرین می کنیم که صفات مثبت رو در خودمون تقویت کنیم و اعمال و صفات منفی مون رو کم رنگ کنیم. ما اینجا همه باهم مبلّغ فرهنگ مثبت اندیشی (واقع نگری مثبت) با ریشه الهی هستیم. اینجا برای زتدگی بهتر و سالم تر، شما از تجربیات ما و ما از تجربیات شما استفاده می کنیم؛ پس شما هر کسی که هستی ( کارگر، دکتر ، مهندس، باغبون، رفتگر، نقاش ، استاد، دانشجو، دانش آموز و …) اینجا حضورت و میزان سعی و عملت برای ایجاد تغییرات مثبت در درون خودت برای ما ارزش داره نه مدرک و مقام و میزان تحصیلاتت.
برای اینکه همراه این دهکده و ساکنین زیبا اندیشش باشی کافیه در سایت ثبت نام کنی و هر روز ما رو با نظرات و تجربیاتت همراهی کنی...
جمله تاکیدی امروز چهارشنبه ۱۳۹۸/۰۲/۰۴

جملات تاکیدی مثبت برای بالا بردن سطح عزت نفس و اعتماد به نفس می باشد ، جملات زیر را با قدرت و انرژی هر روز بارها و بارها با خود تکرار کنید تا تاثیر آن را در بلند مدت بر روی شکوفایی استعداد ها و توانایی های خود مشاهده کنید.

  • خالق من زیباست و همه چیز را با نظم و ترتیب آفریده و روزی دهنده ی همگان است

باقلوا خانگی با خمیر یوفکا

انتشار : 5 سال گذشته

باقلوا نوعی شیرینی خوش طعم مخصوص کشور ترکیه است که در ایران و بسیاری از کشورهای عربی نیز طرفداران بسیاری دارد. درست کردن باقلوا در منزل همچین کار سختی هم نیست و اگر باقلوا دوست باشید از درست کردنش خیلی لذت هم می برید و این احساس را به میهمانان خود می‌دهید که شما یک آشپز حرفه‌ای هستید.

مواد لازم

مقدار

خمیر یوفکا مستطیلی

۹ ورق

کره ذوب شده

۱۵۰ گرم

میکس مغز گردو-بادام پسته-پودر نارگیل

۲۰۰ گرم

گلاب

۲ قاشق غذاخوری

پودر قند

۴ قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت تهیه شربت

آب

۱ پیمانه

شکر

۱/۵ پیمانه

شیر عسل

نصف پیمانه

گلاب

۳ قاشق غذاخوری

 طرز تهیه

خوب اول بهتره که شربت رو درست کنید. چون باید تا زمانیکه باقلواها می پزه سرد بشه. (باید حتما یکی سرد و دیگری گرم باشه) توی یه قابلمه موادتون رو بریزید بجز گلاب که در آخر باید اضافه شود. روی حرارت ملایم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حاضره. وقت جوش آمدن کف روش رو بگیرید و در آخر گلاب رو اضافه کنید، دو تا قل که زد از روی شعله بردارید و بگذارید تا خنک شود.

در مرحله بعد مغزها را با هم داخل غذاساز ریخته و میکس کنید طوری که زیر دندون بیاد و کاملا له نشه. مغزها ی میکس شده را توی یه کاسه با پودر قند و گلاب مخلوط کنید تا حالت چسبندگی و خمیری شکل پیدا کند مواظب باشید زیادم شل نشود.

حالا کره ذوب شده تون رو کنار دستتون با یه قلمو بگذارید و توی پشت یه سینی بزرگ خمیر هاتون رو ۳ لایه ازش بردارید و مابقی رو سریع ببندید با نایلون یا دستمال مرطوب تا خشک نشود. (این خمیرها از بس که نازک هستند  سریع خشک می شوند و کیفیت کار رو پایین مییارن.) پس کمی سرعت عمل هم داشته باشید. با دقت ۳ ورق ازش جدا کنید و سعی کنید که پاره نشه. و روی لایه بالایی رو با قلمو با کره ذوب شده حسابی چرب کنید. بعد هم نیمی از مواد میانی رو بردارید و روی طول خمیر ها با ۳ انگشت فاصله مثل شکل زیر بریزید و کمی فشرده کنید و محکم رولش کنید و با یه چاقوی تیز به فاصله ۳ سانت برش بزنید.این کار رو با دقت انجام بدید و زیاد فشارش ندید که بافتش خراب نشه. بهتر با چاقوی اره ای تیز این کار رو بکنید. بعد یه پیرکس یا قالب رو با کره حسابی چرب کنید و به ترتیب باقلواها را داخل آن بچینید و این کار را برای سه رول بعدی نیز تکرار کنید. با مقدار مواد بالا سه رول خمیر می توانید درست کنید.

فرتون رو با ۱۸۰ درجه از ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید. در آخر باقی مونده کره های آب شده رو روی تمام باقلوا ها بریزید و برای ۲۰ دقیقه بگذارید داخل فر.در آخر کار اگر به اون رنگ طلایی دلخواه نرسیدید ۵ دقیقه گریل را روشن کنید تا طلایی شوند.

بعد از اینکه  باقلواها رو از فر درآوردید و زمانیکه داغ داغ هستند شربت سرد رو به آرامی روی باقلواها بریزید. توجه داشته باشید که اگه یک دفعه این کار را کنید باقلواها خمیر می شوند. بهتره که توی دو یا سه مرحله بریزید. کلا باید یا باقلواها سرد و شربت داغ باشه یا برعکس یا اینکه هر دو ولرم باشند. پس به این نکته خیلی توجه کنید.و ۴- ۵ ساعتی بگذارید تا باقلواها خنک شوند و شربت به خوردشان برود. و در آخر با پودر پسته روی باقلواها را تزئین کنید.

  • اگر طعم شیر عسلی رو نمی پسندید. همون شهد ساده رو با شکر و آب درست کنید و بگذارید تا قوام بیاد. اما باید توش آبلیمو بزنید تا شکرک نزنه. اما با شیر عسلی نیازی به آبلیمو نیست و شکرک هم نمی زنه. و طعم باقلوا مانند باقلواهای ترکی و عربی می شود.

دسته بندیشیرینی پزی

سلام به شما دوستداران دهکده مثبت اندیشان نیم مین .خوش آمدید به فضایی که اشتیاق پخت و پز و شیرینی پزی که هنری الهام بخش و خلاقانه است را در وجود هر خواننده ای زنده خواهد کرد. در اینجا با هم خواهیم آموخت که شیرینی پزی و آشپزی کار سختی نیست اگر با عشق و سلیقه و کمی حوصله همراه باشد و خواهیم آموخت که از مواد تشکیل دهنده کوچکی شاهکاری استادانه خلق کنیم و در کنار خانواده خود از آن لذت ببریم و لحظات شیرین زندگی خود را ماندگار کنیم. پس با ما همراه شوید.
مشاهده تمامی مطالب من

۹ دیدگاه در “باقلوا خانگی با خمیر یوفکا”

  1. مائده می‌گه:

    من درست کردم ولی نمیدونم چرا مغز های توش داشت میسوخت/ منم درش اوردم از فر و روش سفید موند
    برای من خوب نشد?????

    1+
  2. فاطمه می‌گه:

    شکر ۱ پیمانه و نیم هستش؟؟؟

    1+
    1. بــهنام بــهنام می‌گه:

      ۱ پیمانه و نیم دوست قدرتمندم :)

      2+
  3. عالیه … با اینکه وقتی درست کردم دورش سوخت که به خاطر تنظیم درجه حرارت فر بود ولی طعمش عالی شد …
    ممنون بابت این دستور عالی

    3+
  4. نازنین می‌گه:

    ممنون از دستور ساده و خوبتون فقط شکر یک پنجم پیمانه یا پنج پیمانه یا پنج ممیز یک؟

    2+
    1. یک پنجم هست دوست خوبم

      1+
  5. لیلا می‌گه:

    دستتون درد نکنه عالی بود

    3+
  6. انیتا می‌گه:

    عزیزم عالی بود مرسی

    1+
    1. طلوع صالحی می‌گه:

      ممنون از شما دوست مثبت اندیش.

      8+

جملات تاکیدی مثبت

  • من اکنون در خانه ای زیبا و باز سازی شده با حیاطی پر از گل های زیبا در خانه چوبی که از جوهر غنی خدا ساخته شده زندگی می کنم.

مشاهده آرشیو کامل

لطیفه های مثبت

  • ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺷﺐ ﺩﻳﺮ ﻣﻴﺎﺩ ﺧﻮﻧﻪ
    ﺯﻧﺶ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺑﻴﺪﺍﺩ ﻣﻴﻜﻨﻪ
    ﻣﻴﮕﻪ ﺍﮔﻪ ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﻣﻨﻮ ﻧﺒﻴﻨﻰ ﭼﻪ ﺣﺴﻰ ﺑﻬﺖ ﺩﺳﺖ ﻣﻴﺪﻩ ؟
    ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺑﺎ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻰ ﻣﻴﮕﻪ ﺧﻴﻠﻰ ﻋﺎﻟﻰ ﻣﻴﺸﻪ !
    ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﮔﺬﺷﺖ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺯﻧﺸﻮ ﻧﺪﯾﺪ
    ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﮔﺬﺷﺖ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺯﻧﺸﻮ ﻧﺪﯾﺪ
    ﺭﻭﺯ ﺳﻮﻡ ﻫﻢ ﮔﺬﺷﺖ ﺑﺎﺯﻡ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺯﻧﺸﻮ ﻧﺪﯾد …
    ﺧﻼﺻﻪ ﺭﻭﺯﻩ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻭﺭﻡ ﭼﺸﻤﻪ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪ ﻭ ﺗﻮﻧﺴﺖ ﺍﺯ ﮔﻮﺷﻪ ﭼﺸﻢ ﺯﻧﺸﻮ ﺑﺒﯿﻨﻪ !!

مشاهده آرشیو کامل

ضرب المثل های مثبت

  • ضرب المثل آلمانی : مردی که کوه را از ميان برداشت، کسي بود که شروع به برداشتن سنگريزه ها کرد.

مشاهده آرشیو کامل

سخن بزرگان

  • برایان تریسی : جلسات ابزار ضروری تجارت است . شما باید تمام توان تان را به کار گیرید تا از اوقات جلسات حداکثر استفاده را بکنید

مشاهده آرشیو کامل

اثبات مثبت اندیشی

  • سَبِّحِ اسْمَ رَبِّکَ الْأَعْلَي * الَّذي خَلَقَ فَسَوَّي * وَ الَّذي قَدَّرَ فَهَدي‏ *
    (ای رسول ما)نام خدای خود را که برتر و بالاتر (از همه موجودات)است به پاکی یاد کن. آن خدایی که (عالم را)خلق کرد و(همه را)به حدکمال خودرسانید.آن خدایی که (هر چیز را )قدرواندازه ای داد و (به راه کمالش )هدایت نمود.
    نام کتاب آسمانی : قرآن
    نام و شماره سوره : سوره اعلی– 87
    شماره آیه : 1-3
    جزء : 30

مشاهده آرشیو کامل

آیا میدانید که

  • آیا می دانید حلزون ها می‌توانند سه سال بخوابند؟

مشاهده آرشیو کامل

عاشقانه های مثبت

  • نمیدونم چه سری داره ! اسم کوچیکم هزار بار هم گفته شه به پایِ یه بارگفتن تو نمیرسه

مشاهده آرشیو کامل